سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تحقیق در مورد کاخ فیروزآباد

با کلیک بر روی پرداخت آنلاین، به صفحه پرداخت هدایت خواهید شد و بعد از پرداخت از طریق کارت های اعتباری بانکی ، لینک دانلود فعال شده و می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید.

  • تحقیق در مورد کاخ فیروزآباد

    دسته :

    معماری

    فرمت/ورد تعداد صفحات 79
    قیمت : 5000 تومان

     

::
توضیحات بیشتر در مورد تحقیق در مورد کاخ فیروزآباد :

تحقیق در مورد کاخ فیروزآباد

6_att

مقدمه

سازمان ملی حفاظت آثار باستانی ایران، عملاً فعالیت خود را در پی تشکیل وزارت فرهنگ و هنر در سال 1342 از سال 1345 آغاز کرد و تا ادغام در تشکیلات سازمان میراث فرهنگی کشور به سال 1366 به شکلی گسترده و سازنده در موضوع مطالعه و مرمت بناها و مجموعه‌های تاریخی در سراسر کشور پیشگام بود. ساماندهی، مطالعه و تعمیر آثار تاریخی در ایران، همگام با نهضتی بزرگ بود که پس ازجنگ جهانی دوم و در جریان بازسازی پس از جنگ، ابعادی علمی و انسانی وسیع پیدا کرد و مفهومی از رقا و بقای انسانی یافت.

سازمان نامبرده در شکل‌دهی خود و در سطح قابل قبولی برای جامعه ملی و بین‌المللی از امکانات فنی علمی و فرهنگی سطح بالای داخلی و خارجی بهره گرفت. صرف‌نظر از تربیت نیروی تخصصی و ماهر در سطوح مختلف علمی، فنی و هنری در کشور از توان موسسات و سازمان‌هایی نظیر: دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی (ملی سابق)، دانشگا فارابی، موسسه ایتالیایی مطالعات خاوردور و نزدیک (ایزمئو)، سازمان‌های دولتی و غیردولتی وابسته به یونسکو، دانشگاه فلورانس و جز آن استفاده کرد و تلاش بر این داشت که ضمن ارائه الگوهای موفق از مطالعه و مرمت بناها و مجموعه‌های تاریخی ـ فرهنگی (نظیر مجموعه بنا‌های تاریخی اصفهان، مجموعه آثار تاریخی هخامنشی فارس، شهر تاریخی سلطانیه و…) بستر مناسب و باروری را برای نسل آینده فراهم سازد و در این رابطه، مقوله مطالعه و مرمت آثار و مجموعه‌های تاریخی را به تولیدی فرهنگی نزدیک کند. از جمله این اقدامات باید از پروژه مطالعه و مرمت مجموعه آثار تاریخی فیروزآباد یاد کرد که نقطه عطفی در تاریخ فرهنگ معماری و شهرسازی کشورمان را رقم می‌زند.

به یاد آوریم که گنبد قلعه دختر فیروزآباد که کهن‌ترین گنبد شناخته شده دنیا برپا شده بر زمینه‌ای مربع است و مربوط به فصل تاریخی مشترک پارتی ـ ساسانی است، تنها بخشی از این مجموعه میراث برجا مانده را از این مقطع تاریخی تشکیل می‌دهد.

فهرست مطالب

مقدمه. 1

معرفی شهر باستانی گور و فیروزآباد کنونی.. 2

ساختمان‌های باستانی فیروزآباد. 6

قلعه دختر. 7

وجوه تاریخی و باستان‌شناسی.. 8

کاخ و آتشکده 27

ساختمان و کاخ فیروزآباد. 29

ایوان ورودی.. 30

برکه جوشان. 31

سنگ‌نگاره تنگاب فیروزآباد. 32

سنگ‌نبشه پهلوی تنگاب فیروزآباد. 33

نظر مورخین بعد از اسلام درباره فیروزآباد. 35

وضع موجود بنا 39

سازه‌های باربر. 41

نقوش برجسته. 43

پژوهش‌های فنی.. 44

وضع موجود پژوهش‌های فنی.. 45

ملات باستانی.. 46

ملات‌های جدید. 46

اصول فنی بنایی.. 48

مواد مصنوعی.. 49

مویینگی.. 51

اقلیم. 52

اقدامات اضطراری.. 54

مرمت.. 57

شرح خدمات.. 57

طرح مرمت.. 59

مسائل فنی.. 63

گروه‌های کار. 66

توضیحات نهایی.. 69

 

تحقیق در مورد کاخ فیروزآباد

قیمت : 5000 تومان

[ بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود ]